ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο μας. Αν συνεχίσετε την περιήγησή σας και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με και να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, οι οποίοι, μαζί με την Πολιτική Εμπιστευτικότητάς μας, διέπουν τη σχέση μας μαζί σας, σε σχέση με αυτό τον ιστότοπο. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, παρακαλούμε όπως μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας.

Ο όρος «Mat Ad Services Ltd» ή «εμείς» ή «εμάς» αναφέρεται στους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας, Mat Ad Services Ltd, Νικοδήμου Μυλωνα 24, Λάρνακα, Κύπρος . Ο όρος “εσείς” ή “εσάς” αναφέρεται στο χρήστη ή επισκέπτη του ιστότοπου μας.

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου είναι μόνο για την γενική ενημέρωση και χρήση σας και ενδέχεται  να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
  • Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παρακολούθηση των προτιμήσεων περιήγησης. Δείτε την Πολιτική Εμπιστευτικότητας https://www.allaboutcookies.org/.
  • Ούτε εμείς αλλά ούτε οποιοιδήποτε τρίτοι δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την επικαιρότητα, τις επιδόσεις, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτό τον ιστότοπο, για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι οι εν λόγω πληροφορίες και τα υλικά μπορεί να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για οποιεσδήποτε τέτοιες ανακρίβειες ή λάθη στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.
  • Η χρήση από εσάς οποιωνδήποτε πληροφοριών ή υλικών που περιέχονται σε αυτό τον ιστότοπο γίνεται εξ’ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη, για την οποία εμείς δεν θα είμαστε υπεύθυνοι. Αποτελεί δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του ιστότοπου καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και ανάγκες σας.
  • Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό που ανήκει ή έχει παραχωρηθεί σε εμάς. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, το σχεδιασμό, τη διάταξη, την όψη, την εμφάνιση και γραφικά. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, εκτός αν είναι σύμφωνη με το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, το οποίο αποτελεί μέρος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων.
  • Όλα τα εμπορικά σήματα που αναδημοσιεύονται στον ιστότοπο αυτό, που δεν είναι ιδιοκτησία των ιδιοκτητών ή δεν τους έχει δοθεί η άδεια για τη χρήση τους, αναγνωρίζονται στον ιστότοπο.
  • Μη εξουσιοδοτημένη  χρήση αυτού του δικτυακού τόπου μπορεί να οδηγήσει σε αξίωση αποζημίωσης ή/και να είναι ποινικό αδίκημα.
  • Από καιρό σε καιρό, αυτός ο ιστότοπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται για την εξυπηρέτησή σας, για να πάρετε περαιτέρω πληροφορίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι  υιοθετούμε, συμφωνούμε και εγκρίνουμε αυτούς τους δικτυακούς τόπους και δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
  • Η χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς και οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από μια τέτοια χρήση, υπόκειται στους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας.