ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιασμός

Η διαφήμισή σας για να αποκτήσει δυναμική χρειάζεται το σωστό design. Ένας καλός σχεδιασμός προσθέτει αξία στο κάθε προϊόν, επικοινωνεί τα βασικά χαρακτηριστικά και τις αξίες του στον καταναλωτή. Ο σχεδιασμός μίας διαφήμισης, μιας συσκευασίας, ο σχεδιασμός μίας ιστοσελίδας κάνει το προϊόν όχι μόνο να διαφοροποιείται, αλλά  να υπερέχει στην αγορά.

Εκτυπώσεις και εκδόσεις

Η έντυπη μορφή είναι ένα παραδοσιακό επικοινωνιακό μέσο. Ο συνδυασμός κειμένου και εικόνας στο έντυπο έχει άμεση επαφή με τον αναγνώστη. Έχοντας γνώση των τελευταίων τεχνολογιών εκτύπωσης με τους κατάλληλους συνεργάτες και προμηθευτές αποδίδουμε την κάθε ιδέα σε διάφορες επιφάνειες και υλικά με ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Εταιρική ταυτότητα

Η εταιρική εικόνα είναι απαραίτητη για την προβολή κάθε επιχείρησης και την επικοινωνία της με τους προμηθευτές και το πελατολόγιό της. Είτε πρόκειται για μια νέα επιχείρηση είτε μια υφιστάμενη, χρειάζεται μια ολοκληρωμένη ταυτότητα που θα την βοηθήσει να αποκτήσει συγκεκριμένη εταιρική παρουσία.

Διαφήμιση και ΜΜΕ

Η διαφήμιση χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να κάνει γνωστό ένα προϊόν στο κοινό που το ενδιαφέρει. Μέσα από έρευνα και ανάλυση, δημιουργείται το media plan και στη συνέχεια η αγορά και ο προγραμματισμός του διαφημιστικού χρόνου ή χώρου, έτσι ώστε να προωθείται στοχευμένα το κάθε προϊόν.

Διαδικτυακό Μάρκετινγκ

Το διαδικτυακό μάρκετινγκ βοηθά τις εταιρίες να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν μέσω του διαδικτύου. Μέσα από τη σωστή στοχευμένη αγορά, τον προγραμματισμό και την έρευνα στόχος είναι η πορεία του επισκέπτη μέσα από όλα τα στάδια, από τη διαφήμιση μέχρι και την αγορά, και η κατανόηση των αναγκών του μέσα από καθημερινό optimization. 

Σχεδιασμός συσκευασιών

Με πρωταγωνιστή το προϊόν, κάθε συσκευασία αποτελεί μια ιστορία που μέσω του σχεδιασμού συνδέει το προϊόν με το κοινό. Μέσω έρευνας και σωστής αξιολόγησης, ο σχεδιασμός συσκευασίας τοποθετεί το προϊόν στην αγορά με τον καλύτερο τρόπο.